ПРРО Вчасно.Каса — Mysl

ПРРО Вчасно.Каса

«Мобільна каса» відправляє запит з потрібними даними для фіскалізації чеку. Додаток Вчасно.Каса Device Manager (далі DM) після отримання запиту з даними в форматі json проводить перевірки коректності відправлених даних і формує xml файл з даними по чеку. Після формування xml файлу відбувається його підписання. Для цього DM віправляє запит в АЦСК на перевірку валідності ключа ЕЦП. Якщо підписання відбулось успішно наступним етапом чек відправляється до кабінету Вчасно.Каса який в свою чергу надсилає чек для рестрації у ДПС

Після отримання відповіді від податкової про успішну фіскалізацію чеку та фіскального номера чек записується в кабінеті та передається відповідь податкової в додаток DM, який в свою чергу також записує що чек було проведено та передає відповідь по API у додаток «Мобільна каса».

 

Вищевказана схема забезпечує:

  • Безперебійну роботу ПРРО у разі розриву чи проблем зі зв’язком на будь якому етапі передачі даних за допомогою режиму роботи offline, так як всі дані в даному режимі зберігаються локально на пристрої де встановлено додаток.
  • Збереження всіх чеків виданих через додаток у хмарі(в кабінеті Вчасно.Каса)

Добавить комментарий